Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

9 kommentarer

 1. Vibe

  Hej

  Har jeg forstået det ret, at kagen slet ikke skal bages?

  • cutecarbs

   Ja, den skal ikke bages:)

 2. Kamilla

  Heej :) Jeg vil gerne lave denne kage, men er simpelthen så bange for det der md husblas, har nemlig før oplevet at det blev gummi-trevler i en ellers mega god og dyr kage, som jeg havde brugt lang tid på at lave…. Vil du måske forklare præcis, hvordan jeg skal gøre med husblassen? Taaak for en dejlig blog 😀 især dine cookies opskrifter er jeg helt tosset med, de er virkelig gode! Mvh Kamilla :)

 3. Louisa

  Det ser lækkert ud!
  Kan kagen godt stå i køleskabet fra torsdag til lørdag?

  • cutecarbs

   Tak :) Ja, det burde det kunne, men så heller ikke længere tid end det :)

 4. cutecarbs

  Hej Line
  Beklager, at det ikke stod i opskriften, men det er en af de første opskrifter, der kom på bloggen, inden den blev offentlig, så det er vist derfor… Men tak fordi du gorde mig opmærksom på det:) Nu står det i opskriften.. Kh Tóra

 5. Line

  Hej, hvor meget flødeost bruger du? :)

 6. Jeg er meget glad for, at jeg fik lov at lave kage til den smukkeste brud <3

 7. Cecilie

  Mit livs kage… <3 Tak igen, min søde!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk