Hjemmelavede snickerskugler + vind en mælkeskummer fra Nespresso!

//Indlægget er sponsoreret// Aeroccino4 mælkeskummer fra Nespresso Så siger kalenderen allerede 2. søndag i advent, og det betyder, at jeg har endnu en fed konkurrence, der er lavet i samarbejde med Nespresso, her på bloggen. I dag har en heldig vinder mulighed for at vinde en mælkeskummer! Det er Aeroccino4, som er Nespressos nyeste mælkeskummer. Den er pæn, og så giver den dig mulighed for at vælge, om du vil have luftig eller tæt mælkeskum, det er smart! Og det bedste er nok, at den kan komme i vaskemaskinen, det er jo genialt! Du deltager i konkurrencen ved at fortælle i kommentarfeltet, hvilken julesmåkage er din yndlings. Jeg finder en vinder 3. søndag i advent. Vinderen af 1. søndag i advent-konkurrencen om kaffekapslerne fra Nespresso blev: Michelle Laursen Koch – som har fået direkte besked :) Snickerskugler

Server lækre snickerskugler til kaffen

I december drikker vi ekstra meget kaffe, nok mest fordi vi har en masse lækre søde sager på køl og i kagedåserne, det er så hyggeligt! I øjeblikket nyder vi de her lækre snickerskugler!

Opskrift på snickerskugler

Giver ca. 20 stk. 150 g tørrede, bløde dadler uden sten 100 g saltede peanuts 100 g peanutbutter 25 g smør Ca. 100 g chokolade Sådan gør du:
  1. Skær dadlerne i mindre stykker og blend dem sammen med de andre ingredienser – gerne i en foodprocessor. Blend indtil massen er samlet og klistret.
  2. Saml massen med hænderne, og tril derefter 20 små snickerkugler. Sæt kuglerne i køleskabet i 30-60 minutter, inden du overtrækker dem med chokolade smeltet over vandbad.
  3. Hak et par peanuts fint og vend dem i guldstøv – og drys over snickerskuglerne, inden chokoladen størkner.
  4. Opbevar snickerskuglerne i en tætlukket kagedåse i køleskabet.
Mælkeskummer fra Nespresso