Frk. Cute Carbs

 photo tora_om_cutecarbs_zps8001c724.jpg
Foto: Rebekka Rafael

Jeg har gået i folkeskole uden en computer og uden en mobil…Det har jeg sindssygt svært ved at forestille mig, for i dag vågner jeg med min iPhone, går i seng med min iPad og arbejder hele dagen på min computer, hvor jeg styrer www.viunge.dk Og jeg elsker det! Derfor tog jeg mig i efteråret 2011 sammen til at lave mit eget lille online univers… En lille oase, hvor jeg kan gå lidt for meget op i at tage gode billeder og bage lækre kager! Jeg slapper af i et køkken og elsker at få lov til at udfolde min kreativitet bag kameraet, så derfor er min lille online hule blevet til en kageblog. Håber, I kan lide den og finder lidt inspiration, når I selv skal i køkkenet.

Hvis du vil I kontakt med mig, så send en mail til: tora.effersoe@gmail.com
Følg Cute Carbs på facebook!
Find mig på Instagram @frk_cutecarbs
Følg mig på twitter!

Copyright
Alle billeder og tekster er skrevet og fotograferet af mig. Ønsker du at bruge mine billeder eller mine opskrifter, så send mig en mail på tora.effersoe@gmail.com, så vi kan aftale, hvordan vi gør det. Jeg vil også sætte stor pris på, at du linker til min blog, hvis du bruger mine opskrifter.

PS: Tak til kreative Cecilie, som har fundet på det søde navn: Cute Carbs!

Presseomtale

Interview om Cute Carbs og blogging i den færøske radio – hør det her!

Cute Carbs i Isabellas COUNTRYLIV

 photo countryliv_omtale_zpsfa4007f5.jpg

Cute Carbs på Elle.dk

 photo elle_cutecarbs_zpsf2ec9649.jpg

Cute Carbs-opskrifter i Vi Unge

 photo vu_opskrifter_zps39cb745f.jpg

 photo whoopie_viunge_zps4dd0fb43.jpg

Cute Carbs opskrift på madogbolig.dk

 photo madogbolig_opskriftcutecarbs_zps6b0ab112.jpg

Cute Carbs-opskrifter i Bazar

 photo cutecarbs_bazar_zpsd79418d3.jpg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

34 kommentarer

 1. Simone

  Heyy! :D

  Jeg ville bare lige sige super lækker blog! Jeg er ofte herinde, og du skuffer aldrig!
  Keep it up.

  Hilsen Simone! :-)))

 2. Hejsa. Sikke en masse lækre opskrifter – jeg skal da helt klare smage på noget af det :-) Jeg ville egentlig også give dig et lille tip vedr. Et Opskriftindex, som jeg kan se at en anden bruger kommenterer – nu kan jeg ikke lige gennemskue hvilken type webside editor du anvender? Men til fx WordPress findes et plugin der hedder visual recipe index, som kan autogenerere et opskrifts index på ca. 5 min. Men det kræver man har inddelt sine opskrifter i nogenlunde fornuftige kategorier for at den kan autoindekserer – anvender det selv på min lille blog her – http://blomsterkager.dk/oversigt-opskrifter/
  Mange hilsner Karen

  • Hej Karen – vil meget gerne have et opskriftindex snart, så tak for tippet :) Og for de fine ord :)

 3. Zoe

  Skøn side med en masse lækre opskrifter. Men jeg vil høre om det er mig der er gal på den, men jeg kan ikke finde nogen oversigt over alle dine opskrifter, hvor de alle står på en side, bare hvad opskriften hedder. Hvis det ikke er der, er det så noget du måske vil lave? For jeg syntes næsten det er lidt synd at vi ikke har mulighed for at se dem alle, uden at skulle bruge ret lang tid på at scrolle igennem alle opskrifterne. Knus.

  • Tak, Zoe :) Du har desværre ret, der findes pt intet opskriftsindex, men det ville være superfedt at have et, så jeg vil helt klart arbejde på det, når jeg har lidt mere tid. Kh Tóra

 4. Iram

  Jeg har prøvet at laver churros, men hvergang jeg laver dem, så er dejen god nok, men når jeg steger dem så svulmer de op og sprækker. Ved du hvad det kan skyldes??

  • Hey Iram – det lyder da irriterende, jeg ved desværre ikke, hvad sprækkerne kan skyldes…

 5. Kære Tora,
  Tusind tak for den skønneste blog. Jeg har fulgt dig i flere år og ELSKER dine opskrifter og din fornuftige tilgang til kalorier. Tak for det!
  Jeg har altid selv været meget i køkkenet og har nu fået mod på at starte min egen blog, bl.a. takket være dig som stor inspirator (og det at jeg nu har fået tid til det, da jeg går graviditetssygemeldt for en tid).
  Jeg er vildt imponeret af dine billeder. Der har jeg selv meget langt igen. Du er virkelig skrap til det.
  Hvis du har lyst til at kigge forbi min helt nystartede blog, er det http://www.minmormorskager.dk
  Jeg tager meget gerne imod forslag til forbedringer – særligt på billedsiden, og vil blive gjlad, hvis du har tid.

  Endnu engang tak – særligt for opskrifter som Kladdkaka, Chokoladekage m/kaffefrosting og den færøske ‘dessert’ med flødeboller, cremefraiche og jordbær. Alt sammen fantastiske opfindelser:-)

  Bedste hilsner fra
  Louise

  • Tusind tak for den skønne kommentar, Louise. Det betyder så meget, at jeg ved, der er glade brugere/læsere i den anden ende :) Og velkommen til bloggerverdenen – har lige kigget kort på din blog, synes layoutet er rigtig fint og vil se frem til at kigge med fremover. I forhold til billeder, så er det vigtigste råd jeg kan give, at du skal undgå at bruge kunstigt lys – gå efter dagslys, det giver et meget bedre resultat… Læs evt. dette indlæg for fine tips: http://www.martinkaufmann.dk/2012/09/phototips-for-foodbloggers/ Held og lykke med bloggen!

 6. Susie Rasmussen

  Hej Tóra. Hvad hedder den chokoladekage, som der er et billede af på din header ? Den med det lille flag i. Den ser alt for lækker ud :)

 7. Pingback: Søsters Julegæster: Frk. Cute Carbs Crispy Mars-konfekt | Søsters Køkken

 8. Pingback: Verdens bedste chokoladekage | ET GOK I NØDDEN

 9. Hejsa! Er så glad for din blog og måtte lige sige Hej;-)
  Jeg har selv for nyligt åbnet min egen lille blog – jeg ville være stolt hvis du besøgte mig på http://www.bagemagi.dk;-)
  Lidt sjovt ser jeg at du også har postet en brownie/cheesecake- jeg har igår lavet opskrift på en zebrabrownie som kommer på idag- pudsigt ;-)
  Jeg bliver altid i godt humør af at besøge din blog- det synes jeg da lige at du skulle vide

  • Hej Janne – hvor er jeg glad for din kommentar, og tusind tak fordi du følger med:) Glæder mig til at kigge forbi din blog – held og lykke med den! Kh Tóra

 10. Pingback: Ugens syndige: Rabarberblondies | Søsters Køkken

 11. Kære Tora,

  Fantastisk blog!

  Kunne du tænke dig, at blive gæsteblogger på http://www.maskara.dk ?

  Hvis det kunne være noget for dig, må du meget gerne sende en e-mail til kontakt@maskara.dk for yderligere informationer.

  Venligst,
  Christian | Maskara.dk

 12. Lise

  Jeg faldt over din blog i forgårs og har bare læst og læst og læst lige siden… Jeg går hjemme på barsel (søn på 11 uger) og har siden da ikke haft tid og overskud til at gå i køkkenet på andre tidspunkter end når det var strengt nødvendigt for at overleve! :-) Men efter jeg så din blog har jeg nærmest ikke været ude af mit køkken! I dag har jeg lavet lemoncurd og rabarbersaft og lige nu er din rabarberkage med marcipan i ovnen. Og i morgen fortsætter jeg! :-) Det er virkelig dejligt at være i gang igen…
  Så det skal du have tak for!

  • cutecarbs

   Tak for den skønneste kommentar, hvor er det bare dejligt at vide, at mine blog kan inspirere. Nyd din barsel og alle de søde sager :) Kh Tóra

 13. Sarah

  Hold nu helt op !
  Jeg er lige faldet over din blog, og jeg kan SLET ikke stoppe med at læse opskrifter og kigge på dine UTROLIGT flotte billeder…
  Din blog er allerede en kæmpe inspiration for mig, og jeg glæder mig til at prøve dine lækre opskrifter på kager og andre søde sager.
  På forhånd tak for mange timer i køkkenet i fremtiden :)

  • cutecarbs

   Tak for den skønneste kommentar og velkommen til :) Kh Tóra

 14. Hold op nogle lækre opskrifter og billeder!
  Dygtig, det er du i hvert fald :)

 15. MUMS, mine tænder løber i vand når jeg vandre igennem dine sider med Cute Carbs, kan jo ikke andet end at elske dem ! Jeg har selv fornyligt bagt en æblekage, som jeg håber vil inspirere dig, ligesom du inspirerer mig ! Tjek den ud på min nyoprettet blog http://www.remlofable.bloggersdelight.dk :)

 16. Agnes

  Du burde udgive en bog med dine bedste opskrifter!

  • cutecarbs

   Hvor er du sød :) Det er også min drøm, og jeg håber, den går i opfyldelse ;)

 17. Rannvá

  elski at lesa inniá her :)
  nógvar lekkrar køkur! spyrji bara her.. hví skriva tit ikki okkurt um Føroyar í viunge? :)

  • cutecarbs

   Takk – deiligt, at tú fylgir vid her á blogginum :)

 18. Natalia

  Er du ikke også en del af Viunge redaktionen?(:

  • Hej Natalia, jeg er webredaktør for viunge.dk, så du har helt ret, jeg er en del af Vi Unge :) Kh Tóra

 19. Hey Katrin! Tú hevur heilt rætt, eg eri føroyingur og harfrá navnid, men eg búgvi og arbeidi í Keypmannahavn, og tí er bloggurin á donskum:)

 20. Katrin

  Er du fra Færøerne eller Island eller noget?? Du har et ó i dit navn, og Tóra er et meget normalt færøskt navn (er selv færing) :)

 21. Tusind tak;-)

 22. Malene

  Kan virkelig godt lide din side, der er noget over den som får mig til at ville være en super bager eller kok, eller bare en mor der tit bager lækre kager. :)