iskaffe - nem opskrift på Nutella iskaffe

Nutella-iskaffe på fem minutter!

iskaffe - nem opskrift på Nutella iskaffe

Jeg er tosset med iskaffe, synes det er den bedste sommer-cooler, især fordi jeg nemt og hurtigt kan lave en perfekt cremet og iskold version hjemme i mit eget køkken. Min absolutte favorit er nok iskaffe med kondenseret mælk, det kan næsten ikke blive nemmere og bedre – I kan finde den opskrift på iskaffe, som jeg altid vender tilbage til her!

Iskaffe er egentlig også supergodt egnet som en lille dessert, når du har søde venner på besøg, jeg serverer i hvert fald tit den kolde kaffedrik, når vi har gæster, og den plejer at skabe glæde 🙂 Jeg kan for eksempel anbefale denne iskaffe med vaniljeis!

Siden sommeren 2012, hvor jeg lavede iskaffe med kondenseret mælk for første gang, har jeg ikke eksperimenteret særlig meget med den kolde kaffedrik, men nu har jeg lovet mig selv at gå på opdagelse i smagsgivere, der kan gøre iskaffen ekstra god. Den første nye version af iskaffe a la Cute Carbs er med Nutella, og next up er lidt kaffeleg med koldbrygget kaffe, glæder mig.

Her har I den supernemme opskrift på Nutella-iskaffe. Prøv den, selvom om du ikke er pjattet med Nutella, Nutellaen giver iskaffen men blid smag af hasselnødder, der faktisk er meget lækker.

Andre opskrifter på iskaffe:

Min favorit iskaffe med kondenseret mælk
Iskaffe med karamel!
Iskaffe med vanilje

Opskrift på Nutella -iskaffe

1 stort glas

60 ml vand
2 tsk pulverkaffe
1 tsk. Nutella
100 ml iskold mælk
10-12 isterninger

Tip! Hvis du vil have den sødere, kom så en tsk. kondenseret mælk i.

Sådan laver du Nutella-iskaffe

  • Kom pulverkaffe i et stort glas, hæld kogende vand over, og rør med det samme Nutella i kaffen, indtil den er helt smeltet.
  • Fyld glasset op med isterninger og kom til sidst mælk i. Server iskaffen med det samme.
    God fornøjelse!

Følg Cute Crabs på facebook – klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *