cheesecake milkshake

Cheesecake milkshake og geniale frozen yoghurt-is!

cheesecake milkshake
//Indlægget er sponsoreret//

Kender du Chuck & Cherry? Hvis ikke, så læs med her, jeg lover, du bliver glad, når du lærer den lækre og cremede yoghurt is at kende – måske også lidt lækkersulten?!

Chuck & Cherrys frozen yogurt er lavet på frisk mælk fra danske køer, den er kalorielet og meget smagfuld. Jeg er vild med frozen yoghurt, så mit isglade hjerte slog lige et ekstra slag, da jeg blev spurgt, om jeg ville lave et indlæg om den danskproducerede frozen yoghurt, som kan købes i Netto i hele uge 13.

Vi har testsmagt deres mango-is, den neutrale og cheesecake-varianten herhjemme. Ísak var vild med mango-isen – og jeg kunne bedst lide den neutrale, men fik fremtryllet den vildeste cheesecake milkshake med cheesecake-varianten – mums for en cremet sag.

Husk at smutte forbi Netto i uge 13, du må ikke snyde dig selv for Chuck & Cherrys kalorielette fristelser – du kan lave den vildeste frozen yoghurt fest derhjemme med den cremede is! Jeg bliver helt barnlig og glad ved tanken om en frozen yoghurt fest på altanen, det kommer så meget til at ske, når forårssolen melder sin ankomst.
cheesecake milkshake

Opskrift på nem cheesecake milkshake

3 kugler Chuck & Cherry cheesecake frozen yoghurt
1 dl mælk
Tilbehør:
1 dl fløde
25 g smeltet mørk chokolade
1 knust digestive kiks
Friske jordbær
[vidcore vid=”P8q3n1iv”]
Sådan laver du cheesecake milkshake
Pisk fløden til skum. Smelt chokoladen og knus en digestive kiks. Blend is og mælk til en cremet masse. Kom den færdige milkshake i et glas eller to små, top med flødeskum, knuste kiks, smeltet chokolade og evt. et halvt jordbær.

Tag et billede af din is og vind en tur til Paris!

Tag et lækkert billede af din Chuck & Cherry is, del det på Instagram og brug hashtagget #ChuckAndCherryParis. Det bedste billede vinder et forlænget weekendophold i Paris på fem-stjernet hotel.

chuck-and-cherry-frozen-yoghurt-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *