Små glimt: Kogebog og chokolade-iskaffe

Kanelsnurrer og en Bjørn i køkkenet!

 photo bjorn_teddy_zpsiwvianym.jpg

 photo kanelsnurrer_zpswrfbf7o6.jpg

 photo kanelsnurrer_claus_meyer_zps8ztnusyn.jpg
Jeg har fået en ny bedste ven i køkkenet. Han hedder Bjørn TEDDY, og han har rigtig manpower. Jeg er fan, og min kæreste, der er bager, har total optur! TEDDY er, som du nok har gættet, en rørmaskine – en rigtig god en af slagsen. Jeg har længe ville skifte min Kitchen Aid ud, og lige nu tester jeg Bjørn TEDDY, jeg kommer tilbage med en mere detaljeret anmeldelse, når jeg har brugt min nye ven i nogle uger, men indtil videre er jeg virkelig begejstret! TEDDY har kræfter som en bjørn, og han ælter med elegance uden larm og rystelser. I dag har jeg bagt kanelsnurrer, og de blev lavet med den smukkeste og mest smidige gærdej, jeg har set i mit køkken!

I år fejrer den danske virksomhed Bjørn, der står bag TEDDY, sin 100 års fødselsdag, og den nærmest legendariske røremasikne kommer i den anledning i tre nye farver, grøn, gul og den blå, som jeg tester. Du kan se farverne her og læse mere om TEDDY.

Opskriften på kanelsnurrerne er den fra Claus Meyer! Det er første gang, jeg har bagt kanelsnurrer, så de bliver forhåbentlig lidt smukkere næste gang 🙂

Hvordan snurrer man en kanelsnurre? Det tænkte jeg, inden jeg gik i gang i dag, og denne video er en rigtig god hjælp, den viser dig på bedste vis, hvordan du snurrer en kanelsnurre.

// Sponsoreret indlæg //

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små glimt: Kogebog og chokolade-iskaffe