Mine søde Irma-favoritter

Kærnemælkskoldskål med flødeskum og bananer

Photobucket

Min skønne mormor var virkelig god til at lave mad, og jeg er meget taknemmelig for, at jeg bare har arvet en lille smule af hendes talent i et køkken. Dagens dejlige og sommerlige opskrift er fra min mormor!

Koldskål med flødeskum og bananer er en tradition i vores familie – en tradition, som vi har fra mormor. Det smager fantastisk, og selv om du elsker kammerjunkere, det gør jeg også, så synes jeg, du skal prøve en omgang hjemmelavet koldskål med banan og let pisket flødeskum.

Photobucket

Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
1 l kærnemælk
3 pasteuriserede æggeblommer
1 dl sukker
1 vaniljestang

Sådan gør du:

  • Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps
  • Rør æggesnapsen i kærnemælken
  • Lad koldskålen trække i køleskabet i en time 

Server kærnemælkskoldskålen med let pisket fløde og nogle lækre skiver banan – det smager himmelsk. Og hvorfor købe koldskål, når det er så nemt at lave…

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

God sommerdag til jer!
Photobucket

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine søde Irma-favoritter