Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

14 kommentarer

 1. Janni Kristensen

  Hej Cute Carbs,

  Du skriver, at du tit laver rabarber trifli:) kunne man få den opskrift? Skal nemlig medbringe dessert til Sankt Hans og vil gerne lave noget med rabarber:)

  Tak!

  Kh Janni

  • cutecarbs

   Hej Janni, ja jeg elsker rabarbertrifli – måske min yndlingsdessert:) Lover, der snart kommer en opskrift, men det bliver nok ikke inden sankthans:( Men jeg plejer at lave det som denne æbletrifli: http://cutecarbs.com/2011/09/aebletrifli/ Bare med rabarberkompot ( vaniljestang, sukker og rabarber) Håber, det var en lille hjælp:) Kh Tóra

 2. Ida

  Rabarber er det bedste og jeg føler det næsten som et kapløb at nå at få brugt dem nok :o)
  Sidste weekend bagte jeg rabarbersnitter + rabarber cheesecake (opskrift på bloggen), begge dele kan varmt anbefales!

  • cutecarbs

   Så enig – har det præcis sådan:) Din rabarber cheesecake ser virkelig mums ud! Kh Tóra

 3. Jeg elsker rabarber, og er især fan af rabarberkompotten, som jo har uendelige anvendelsesmuligheder. Jeg har derfor lavet nogle glas med atamon i, så jeg har rabarberkompot til de kommende måneder. Mums :) Derudover har jeg allerede lavet Lone Landmands rabarbertærte fire gange i år, for den smager helt forrygende og den tager 10 min. at bikse sammen. Men din rabarbergrød ser nu også lækker ud. :)

  • cutecarbs

   Så enig – Rabarberkompot er det bedste! God idé at lave lidt ekstra:) Kh Tóra

 4. Ej et super indlæg! Nice og god viden om rabarber. Jeg troede faktisk det var en frugt…

  http://www.agoodiebag.blogspot.com

 5. Bodil

  Hej 😀
  Jeg har hørt at man altid skal skrælle rabarber. Er det rigtigt?

  • cutecarbs

   Nope – det er ikke rigtigt:)

 6. Hvor er det super fint og sikke mange rabarber! Ja det er super lækkert med sådan et højbed, så man ikke skal ligge helt hele på knæ! Tak for rabarber inspirationen! Og ha en dejlig dag

  • cutecarbs

   Tak for dejlig kommentar:)

 7. Det er sjovt for 2 år siden kunne jeg ikke fordrage rabarba, men nu er det en af mine ynglings frugter (grøntsager) koger man den så den bliver grødagtig, køler den af, putter makroner, flødeskum og hvid chokolade ovenpå. Har man min ynglings dessert :)

  • cutecarbs

   Åhhh det lyder som en meget lækker dessert! Tóra :)

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk