Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

111 kommentarer

 1. Solvejg

  Tror det er verdens bedste vafler :) Jeg blander altid reven citronskal i, det går godt i spænd med vanilje. Har lige lavet stikkelsbærmarmelade, så nu venter jeg blot på dejen har hvilet. Ellers kan is varmt anbefales :)

  • Mums – må prøve med lidt citronskal! Lyder dejligt med hjemmelavet stikkelsbærmarmelade :)

 2. Else

  Har bagt vafler både i går og i dag, af samme dej, da jeg bagte til børn og børnebørn i går blev de bløde havde ikke fået læst hele opskriften om at lægge dem på en bageriet. Det gjorde jeg så i dag, og ummm så var de ekstra gode, det er ikke sidste gang jeg bager dem. :smiley:

 3. Pingback: Weekend Brunch x PYTT Living | ditteblog

 4. Maya

  Det er bare mums. Her spiser vi dem med hytteost og hindbærsyltetøj

 5. Rikke

  Jeg elsker dem og bruger altid din opskrift. Nogengange tilføjer jeg revet æble og 1 tsk kanel. Og så med cremefraiche og solbærsyltetøj på. Smager himmelsk

 6. Marianne

  Lækre sprøde vafler. Nem opskrift. Er i fuld gang med at bage så der er lune vafler til børnene kommer hjem. Tak for god opskrift

 7. Mikala

  Kan det passe at der skal 8 dl væske og 400 g mel til kun 16-18 vafler?

 8. Helene

  Rigtig god opskrift, bruger den hver gang.

 9. Karina

  Bruger denne opskrift gang på gang. De er så gode :-)

 10. Sandra

  Hvor mange grader skal det være på? har en industri vaffeljern

  • Det ved jeg ikke præcist, da der ikke står grader på mit vaffeljern. Men meget varmt i hvert fald :)

 11. bob

  hej det ser for lækket ud må jeg smage
  kh bob

 12. Lisbeth

  Har længe prøvet at lave sprøde vafler efter mange forsøg er det lykkedes med denne super opskrift

 13. Heidi

  Jeg syntes de er lækre, men jeg lader være med at komme så meget mælk i da jeg godt kan lide at dejen er midt tyk! Og De bliver perfekte❤️

 14. Julie

  Må sige, at jeg ikke er i stand til at lave noget som helst, der indeholder mel, men de her blev rigtig vellykket – i hvert fald ifølge min familie. Jeg kom noget revet citronskal i, og det smagte rigtig godt.

 15. Rikke

  Er ked af at skulle sige det men har nu lavet vafler rigtig mange gange og tænkte at jeg ville prøve en ny opskrift. Det har jeg da godt nok fortrudt. Mine vafler ville bare slet ikke noget de blev så grimme og gik fra hinanden, De smagte nu meget godt men sikke en møg dej. Har ellers fulgt opskriften 100%. Så nej det er absolut ikke en god dej. Desværre

  • Jeg er vild med den og smagen, ig har også hørt fra mange, der er glade for disse vafler. Men det er en meget tynd dej, så den kan godt drille, når man bager dem. Ked af, at de var lidt spild af tid for dig. Vh Tóra

  • Solvejg

   Lige en kommentar til folk, der spørger om dejen skal stå den time inden bagning af vaflerne. Det er en god ide, da væsken i dejen suger melet til sig, dvs. at vafler hænger bedre sammen og vafler går ikke i stykker. Dette gælder f.eks også pandekagedej :)

 16. Marlene

  En ting er helt sikkert. Disse er de bedste og sprødeste vafler, jeg nogensinde har smagt! :grinning:

 17. Julie

  Vaflerne bliver fine nok, men synes ikke at det er de bedste jeg har prøvet.
  Det var lige som om, at de ikke “hævede op” i vaffeljernet, så de fik ikke ret meget farve på oversiden, fordi ikke kom op og fik kontakt der.. (hvis det giver mening?) :-)
  P.S.: Jeg talte ikke lige vaflerne, men er ret sikker på, at der var nogen flere end 16-18 stk. :-)

 18. Pingback: Birthday Vibes | ditteblog

 19. Louise

  bare et lille spørgsmål. Er det nødvendigt for dejen, at stå i en time? Og kan man godt bare begynde at lave vaflerne, lige efter man har lavet dejen?

  • Jeg synes personligt, det er meget godt, at dejen trækker smag, inden man bager vaflerne, men tror sagtens, du kan bage dem med det samme :)

  • Peer

   Man lader vel ikke dej med bagepulver stå en time, det var den hævning !
   bagepulver piskes i lige før man bager

  • Du har ret, dej med bagepulver skal ikke nødvendigvis stå, men den trækker ekstra smag fra vaniljen, hvis den får lov til at stå en lille time :)

 20. Annika

  Bare et afklarede spørgsmål. Rører du dejen? Pisker ikke? Tænker bare at melet måske klumper, hvis det kun røres.

 21. Lasse H

  Jeg gav den lidt ekstra sukker, og brugte vanillestang i stedet. Og så det lille luksustwist som jeg klart vil anbefale:
  Jeg erstattede en halv deciliter af mælken med Makers Mark (kunne også have været god rom fx Ron Zacapa)
  Kan klart anbefales!

 22. Sandy

  de smager fantastisk, jeg har lavet dem ualmindelige gange i løbet af de sidste par måneder! :) jeg har så krydret det med en del ekstra vaniljesukker, det kan klart anbefales! flødeskume 500 ml evt. + lidt vaniljesukker også, så giver man flødeskum en aroma af vanilje, hvilket klart også kan anbefales! :)

 23. Lisa

  Hvorfor bliver mine vafler aldrig sprøde men bløde? Er det mon mit vaffeljern? Dejlig opskrift!

  • Hmmm.. Må nok være dig svar skyldig, men det ku’ være vaffeljernet.. Men husk at lade dem køle lidt af på en rist, det gør dem også sprøde.. :)

 24. Pia

  Hej,
  Har aldrig lavet vafler før, Man har i går købt et vaffeljern og prøvet din opskrift.
  Hele familien er KÆMPE fans- hvor var de lækre. Eneste “problem” var at vi er 6 mennekser og et lille vaffel jern 😉 Må ænske mig et dobbelt et
  Tak for en fed blog
  Pia

 25. xalarak

  nice vafler! top klasse

 26. Maja J.

  Adrig har jeg fået så sprøde vafler! De er helt igennem fantastiske! Det skal jeg da helt klart sørge for bliver familiens nye opskrift til vafler! MUMS!
  Tak for denne lækre opskrift 😀

 27. Louise

  Altså – jeg læste ikke lige kommentarerne, før jeg gik i gang, for så havde jeg nok sparet på sukkeret. Ikke for smagens skyld – de smager super – men for at undgå, at de brænder på. 150 gr smør og de brænder på?! Det har jeg alligevel aldrig prøvet før. Nu pensler jeg så pladerne, før jeg hælder dejen på.

 28. Sofie

  Dem vil jeg da prøve at lave til mine forældre…

 29. Emma

  Hej har lavet dejen. Så skal til at bage dem! Håber de bliver gode

 30. Thea

  Skal lige til at lave dem håber at de smager godt

 31. Hanne Lund Nielsen

  Bedste vafler nogensinde :-) tak for det……… normalt når vores dreng på 14 år laver vafler bliver de første 3-4 stk. lidt dårlige, her var allerede den første super god. Må sige vi er virkelige overrasskede hvor velsmagende og sprøde de er.

 32. Rosa

  De er også fantastiske, hvis man erstatter halvdelen af melet med mandelmel! Tak for en dejlig blog!

 33. Heidi

  Super god opskrift, mit vaffeljern svigtede bare midt i det hele og jeg måtte lave små tykke pandekager på stegepanden i stedet for. MEN de blev oz rigtig rigtig gode, så det blev en succes alligevel :)

 34. Super vafler. Perfekte til forkælelse.

 35. Rikke

  Det er virkelig den bedste og nemmeste opskrift på vafler! Idag er det jo vaffeldag, så må hellere lave sådan en portion til dessert!

 36. Ej hvor sjovt, skal til at lave vafler til mine forkølede forældre! Mange tak for opskriften!

 37. Louise W.

  FANTASTISK opskrift!! De smager som dem min mormor lavede :) Mums, ikke sidste gang jeg laver dem :) Tak for en rigtig god blog med mange gode opskrifter :)

 38. Pingback: WAFFLES FOR MY LOVE | Hobbitstoy

 39. Christina

  Super gode!

  Jeg tilsat rød farve, og bruger dem til desserten på valentinsdag

  Mums

 40. susie

  De er da vildt gode. Noget vrøvl at de brænder på og at der er for meget sukker i. Jeg bruger selv en opskrift med kun en spiseske sukker og pisket fløde, men har nu prøvet dine og de er gode.

  • Dejligt at høre – jeg synes heller ikke, de er for søde, men det er jo en smags sag :)

 41. else-marie sørensen

  Mange tak de er virkelige gode.mums 😛

 42. fucksystemetsigernogen

  Mere smør! De er rigtig gode.

 43. tina

  Alt for søde. Ikke den bedste intro til mit nye vaffeljern desværre. Smed dejen ud…

  • Øv, det ellers mine yndlingsvafler, og jeg har fået rigtig god feedback på opskriften :)

 44. Ditte Y. Wind

  Skønne, og en tsk. Kardemomme kan anbefales, giver et lille julepift!

 45. Elisabeth

  De er alt alt for søde! Det er jo ikke meningen, at de skal være så søde INDEN man putter flormelis og marmelade på. Er skuffet over dem. Desuden brænder de let på, da der er så meget sukker i. Æv!!

 46. Elisabeth

  Der er alt alt for meget sukker i dejen! De er for ALT for søde.. Det er jo ikke meningen at de skal være så søde INDEN man putter flormelis og marmelade på!!
  Er skuffet.. Desuden gør den store sukkermængde, at de let brænder på! Æv!!!!!!!

 47. Camilla

  Ååhh hvor var de bare gode!! Har lavet en halv portion til dessert her til aften og nydt dem sammen med min mand og vores lille dreng på 2 år. Kæmpe success siger jeg bare :-) De er jo super nemme at lave – ikke noget med piskede hvider og andet spas! Og så var det lækkert med vanilie… har 3 vafler til formiddags hygge i morgen :-) Tak for en lækker opskrift. Den vil blive flittigt brugt i den kommende tid og fremover.

 48. Ove

  Så er dejen rørt sammen :-) glæder mig til at smage dem med en kop frisk kaffe

 49. Pingback: Vafler og chokomælk | Katharina Kjeldgaard

 50. Anja

  Den bedste vaffelopskrift jeg har smagt! Bløde indeni, sprøde udenpå. Supplerede med lidt citronsaft og skal, det var super!

 51. Sofie

  Hej :) har li fået et vaffeljern og vil lave de her vafler :) skal man putte en klar smør på jernet hver gang inden man putter dejen på jernet?:)

  • Det gør jeg, men du kan lige prøve dig frem, det ka’ jo være dit nye vaffeljern, kan klare det uden smør :)

 52. Stine

  Så er dejen lavet og den skal til at hvile. Glæder mig til at smage resultatet for den opskrift jeg tidligere har brugt skulle der fløde i og det havde jeg selvfølgelig ikke lige fået købt da jeg nu stod og blev lækkersulten:-D Længe leve internettet:-)

  • cutecarbs

   Håber, du kunne lide dem :) PS: Ja, længe leve internettet 😉

 53. Camilla

  Hejsa.
  Igår prøvede mig og min mormor at lave disse lækre vafler. Jeg så det var en blog, hun fandt opskriften på, og som blogger, ved jeg at det betyder meget med kommentare. – Jeg synes vaflerne smager rigtig godt, og elsker smagen.Dog kunne jeg godt bruge lidt mere vaniljesukker, men det er nk bare mig. Elsker vaflerne.

 54. Mille

  Er i gang med at lave dem :) de ser lækre ud!

 55. Jeg er godt i gang – tak for opskriften :-)

 56. Oscar

  Skal til at lave at lave dem håber de blive gode :)

 57. Silla

  De ser vildt gode ud, kunne man måske putte chokolade i?? :-)

  • cutecarbs

   Hej Silla, de smager så godt :) Jeg ville ikke lave dem med chokolade, der tror jeg, du skal have en lidt mere “tør” dej :)

 58. Rebekka

  Er alene hjemme, syg, så har brug for noget lækkert.
  Skal i gang med vaflerne nu, så glææder mig til de er færdige. 😀

  • cutecarbs

   Håber, de bliver et hit. Er selv vild med dem :)

  • Rebekka

   Så er de færdige, og de smager rigtig godt. 😀

  • cutecarbs

   Dejligt at høre :)

 59. Louise

  Hvor lang tid kan vaffeldejen holde sig i køleskab?

  • cutecarbs

   Det ved jeg faktisk ikke, men jeg ville ikke lade det stå i mere end 24 timer :)

  • Dorthe

   Jeg har ofte dejen stående op til et par dage, uden at der sker noget ved det. Der er ikke noget bedre end vafler til et godt morgenbord. Luxus!

 60. God opskrift! Gav den lidt ekstra mel, bagepuvler og lidt kardemomme plus skræl og saft fra en lime og en appelsin. Det kan klart anbefales, hvis man bliver træt af de almindelige vafler! :)

  • cutecarbs

   Lyder lækkert med et friskt twist af appelsin og lime – tak for tippet!

 61. Morten

  Så blev de prøvet…superlækre og velsmagende. Jeg brugte 2/3 hvedemel og 1/3 grahamsmel. Det giver en rigtig god smag.

 62. Karoline

  Sikke et sammentræf!
  Har hjulpet min farmor med at flytte idag og der fik jeg et vaffeljern! Der går jeg så og drømmer om at finde en god opskrift på nettet (så jeg kan blive rigtig tyk inden min konfirmation) og wupti, har min yndlingsmadblog en super god en!
  Tak og go’ søndag 😀

  • cutecarbs

   Hej Karoline – dejlig gave at få, og du kan glæde dig til at nyde nogle lækre vafler :) Tak for en dejlig kommentar :) Kh Tóra

 63. Johanna

  Hej, den ser meget lækker ud. Den vil jeg prøve den kommende uge. :)
  Du siger hvile i 1 time, ikke i køleskab aligevel ??

  • cutecarbs

   Hej Johanna – de smager så godt :) Nej, ikke nødvendigvis i køleskab. Kh Tóra

 64. cutecarbs

  Lyder lækkert Elsa – får lyst til vafler :)

 65. lyder lækkert at de er sprøde:)!
  – venter nu til dejen har hvilet færdigt, glæder mig:)

 66. cutecarbs

  Hej Carla – ja de smager jo mega godt:) Dejligt at høre, at du kan lide bloggen. Jeg er 30:) Kh Tóra

 67. havde helt glemt hvor lækre vafler smagte!!! stærkt undervurderet.
  rigtig dejlig blog!
  hvor gammel er du?

 68. cutecarbs

  Hej Birthe, et vaffeljern er et hit – og selv om jeg ikke bruger mit særlig meget, så er det virkelig hurtigt og lækkert med nybagte vafler en gang imellem:)
  Kh
  Tóra

 69. Uhmm, vafler. Må altså ønske mig et vaffeljern :-)

  Mange hilsner
  Birthe

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk