Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

10 kommentarer

 1. Christel

  Jeg prøvede at lave dem igår, men jeg kunne ikke samle dejen, førend jeg tilsatte et æg. Men det står der jo ikke i opskriften der skal i…
  Har jeg givet op for hurtigt eller hvad?
  De er blevet gode nok, men jeg synes de virker lidt “tunge” i det af en småkage at være…

  • cutecarbs

   Hej Christel, der skal ikke æg i, for man burde kunne samle dejen med det bløde smør, så mit gæt er, at dit smør ikke har været blødt nok, ellers ved jeg ikke, hvad der er gået glat. Håber, de kan spises. Kh Tóra

 2. Camilla

  Himmelske mandelsnittet som vakte sand begejstring da de blev givet som værtindegave:-))

 3. julie

  Hvor ser de gode ud! :-)
  Kan man bruge margarine i stedet for smør?
  Vh julie

 4. Ibs

  Det lyder godt. Og de smager altså også sindssygt godt!

 5. Hej, smøret skal være helt blødt, men ikke smeltet, og så skal det piskes rigtig godt med sukker og vaniljesukker. Det er en meget smuldret dej, så umiddelbart lyder det som, at du gør det rigtigt;)

 6. Ibs

  Jeg har bagt de her snitter. Og de blev ret gode. Men jeg er bare i tvivl om opskriften, for det var virkelig underligt at arbejde med. Skal smørret smeltes eller bare piskes med sukkeret, når det er almindeligt stuetemperatur-blødt? Er det meningen, det skal være sådan noget smuldre-agtigt noget? Åh, jeg er bange for, jeg har gjort noget forkert. Men de smager altså godt. De er bare lidt sære i konsistensen…

 7. Ja, tær eru góðar:) Nåååh ja tað havi eg gloymt, tað er teskeið:)

 8. Barbara Julsgart

  Hey sær super lekkurt út:) Hvussu nógv skal vera av vaniljusukur? Har stendur onki aftanfyri…

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk